tekenworkshop: Kerst!

donderdag 16 november ° 19u00 - 21u30


Zelf je kerstkaarten maken om iemand een persoonlijke én feestelijke wens te sturen?Kathleen, illustrator achter Merrit Mentha, helpt je op weg. Ze begeleidt je om jouw kerstboodschap te vertalen in een illustratie. Je gaat aan de slag met allerlei leuke materialen naar keuze uit haar tekenkoffer. Je zoekt fijn papier uit en je gaat stap voor stap op weg naar jouw beeldverhaal. Aan het einde van de workshop verzamelen we je tekening(en) en maakt Kathleen er thuis printklare kaartjes van!

Aan het einde van de avond, heb je heerlijk geknutseld, getekend, geknipt en geplakt en heb je nog eens vingers die vol hangen met potlood, krijt en lijm. Weet je nog hoe leuk dat was!

Je moet écht niet "kunnen tekenen" voor deze workshop, of super creatief zijn, wél zin hebben om eens wat tijd vrij te maken voor jezelf én om je liefdevolle boodschap te vertalen naar een illustratie.

Voor 5 geprinte kaarten en een printbestand van jouw tekenbeleving betaal je 35 euro, te storten op rekeningnummer BE36 7340 6429 8881.

* jouw inschrijving is pas geldig na betaling en bevestigingsmail.